YENİ NISSAN QASHQAI ŞİMDİ TÜRKİYE'DE!

26 Ocak 2022
YENİ NISSAN QASHQAI ŞİMDİ TÜRKİYE'DE!

Yeni Qashqai fiyatı 626.000 TL'den başlıyor ve 842.000 TL’ye kadar TeknaDesignSkypack ve Platinum Premium isimli farklı donanım paketleriyle alıcıya sunuluyor.

qashqai-2022-yeni-tanitim

Üçüncü nesil olarak tanımlanan Türkiye’nin en çok satan crossover aracı yenilendi ve Yeni Qashqai 4x4 çeker sistemi ve hafif hibrit (mild hybrid) motor teknolojisi ile bayilerde yerini aldı.  Araçta sunulan 4x4 çekiş sistemi CVT şanzıman ve arka bağımsız süspansiyonla birleştirilmiş. 4x4 çekiş sistemi tercih edildiğinde, araçta ilk kalkışta kilit fonksiyonu devreye alınarak optimum çekiş sağlayan off-road ve kar sürüş modları eklenmiş.

 1.CVT otomatik şanzıman mevcut.

Yeni Nissan Qashqai'nin sadece Tekna versiyonunda 6 ileri manuel şanzıman bulunuyor. Tekna donanım seviyesinde 17 inç jantlar, kumaş koltuklar, LED gündüz sürüş farları, LED ön farlar, LED stoplar, manuel klima, anahtarsız çalıştırma, elektrikli park freni, 7 inç dijital gösterge paneli, yokuş kalkış sistemi, ön-arka park sensörü ve otomatik katlanır yan aynalar gibi donanımlar bulunuyor.

Yeni Nissan Qashqai'nin Design donanım seviyesinde ise 18 inç jantlar, kumaş (kömür grisi) koltuklar, geri görüş kamerası, anahtarsız giriş, otomatik kararan iç dikiz aynası, çift bölgeli otomatik klima, yağmur sensörü, Android Auto ve Apple CarPlay desteği ve 8 inç dokunmatik multimedya gibi donanımlar mevcut. Ayrıca Nissan Intelligent Mobility başlığı altında toplanan sürüş asistanı teknolojileri, trafik işareti tanıma sistemi, şerit takip sistemi, akıllı çarpışma önleme sistemi, önsezili akıllı çarpışma uyarı sistemi, uzun far asistanı, kör nokta önleme sistemi, yorgunluk algılama ve arka çapraz trafik uyarı sistemi gibi özellikler dikkat çekiyor.

 

Skypack'te jantlar 19 inç jantlar ve panoramik cam tavan fark yaratıyor. Ayrıca isteğe bağlı tercih edilebilen arka bağımsız süspansiyon sistemi ve Arazi modu listeye ekleniyor.

En üst donanım seviyesi Platinum Premium ise 12.3 inç dijital gösterge paneli, masaj ve ısıtma fonksiyonlu nappa deri koltukları, kablosuz Apple CarPlay ve navigasyon desteğine sahip 9 inç multimedyası, akıllı bagaj kapağı, akıllı hız sabitleme sistemi ve akıllı park sistemi gibi gelişmiş özellikleriyle kendini öne çıkarıyor.

2022-yeni-qashqai-22022-yeni-qashqai-32022-yeni-qashqai-42022-yeni-qashqai-52022-yeni-qashqai-6

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.